İş Tanımı
- Restoran’nın genel işleyiş düzenini sağlamak, bütçe ve gelir / gider akışını takip etmek, haftalık raporları hazırlamak (satış, maliyet kontrol, kayıp vb. ) ve ilgili birimlere raporlamak,
- Açılış / Servis öncesi gerekli hazırlıkların eksiksiz olmasını sağlamak; açılış, kapanış ve haftalık kontrol listelerinde belirtilen işlerin yerine getirilip getirilmediğini kontrol etmek, yerine getirilmesini sağlamak,
- Servis standartlarına uygun ve kaliteli hizmet vermek, verilmesini sağlamak,
- Espresso, espresso lungo, caffe latte ve cappuccino vb. kahveleri demleme tekniklerine uygun bir şekilde içime hazırlatmak,
- Restoranın finansallarından ve operasyonun hedeflerine ulaşmasından sorumlu olmak,
- Tüm yasal gereklilikleri bilmek, uygulamak, uygulanmasını sağlamak,
Aranan Nitelikler
- Kahve çekirdeklerinin özelliklerini ve kahve hazırlama makinelerindeki farklılıkları bilmek,
- Güleryüzlü olmak,
- Hızlı tempolu bir ortamda yüksek enerjili, verimli bir takımın parçası olarak çalışmaya istekli olmak,
- Mükemmel dinleme ve iletişim becerisine sahip olmak,
- En az 3 yıl benzer pozisyonda görev yapmış,
- Finansal bakış açısı ve analitik düşünme yeteneği gelişmiş,
- Ekip yönetiminde başarılı,
- Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip, İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü,
- Mesleki ve kişisel gelişimine önem veren,
- Organizasyon ve takip yeteneği gelişmiş,
- MS Office programlarını etkin derecede kullanabilen,
- Temizlik ve hijyene önem veren, vardiyalı sistemde çalışabilecek, dış görünüşüne özen gösteren, misafir isteklerini ön planda tutan.
İş Türü: Tam zamanlı
Maaş: 120.000,00TRY - 150.000,00TRY yıllık
Son Başvuru Tarihi: 31.05.2023
.